A pesar de la situación extraordinaria que estamos viviendo a causa de los efectos del Covid-19, la actividad de Editorial CEP no cesa. Nuestros pedidos siguen saliendo con normalidad y dentro de nuestros plazos de entrega

Cataluña

Cargando productos…

Te puede interesar

Llibres oposicions Catalunya.

Llibres oposicions Catalunya. Catalunya és una Comunitat Autònoma situada en el nord-est de la península ibèrica. Limita al nord amb França i Andorra, a l'est amb el mar mediterrani, al sud amb la Comunitat Valenciana i a l'oest amb Aragó. Està formada per quatre províncies: Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

En aquesta CCAA es parla una de les llengües cooficials de l'estat: el català.

Segons l'INE en 2017, Catalunya té un total de 7.555.830 habitants i dos terços de la seva població viu en l'àmbit metropolità de Barcelona i la seva economia és de les més importants d'Espanya. Aquest territori sempre ha estat molt industrialitzat i lidera aquest sector des de fa molts anys, generant per tant el 19.2% del Producte Interior Brut (PIB).

La Generalitat de Catalunya, que és el sistema institucional que organitza políticament a aquesta CCAA, té tres òrgans fonamentals: Parlament, Presidència de la Generalitat i Govern.

A més de les institucions fonamentals, hi ha altres organismes que integren l'entramat constitucional de la Generalitat, que s'encarreguen d'exercir les funcions executives i locals a les diferents comarques. Aquestes institucions, podrien ser, per exemple, delegacions territorials, serveis territorials departamentals, consorcis o entitats independents i/o estatutàries.

La configuració administrativa a Catalunya és totalment diferente si la comparem amb les altres CCAA ja que el 9 d'agost de 2006, va entrar en vigor el nou Estatut d'Autonomia a Catalunya, que reconeix explícitament a aquesta CCAA com a nació i redefineix l'estructuració de les seves institucions, les seves competències i relacions amb l'Estat.

Per a Catalunya, CEP posa a la teva disposició els temaris per a l'Institut  Català de Salut (ICS) que es l'organisme que s'encarrega de la gestió i administració de la xarxa sanitària per a tot el territori català, de les següents categories: Infermeria, Tècnic de Grau Mitjà Sanitari en Cures Auxiliars d'Infermeria, Auxiliar Administratiu , Zelador i Tècnic Especialista en Radiodiagnòstic.

Test, Simulacres d'examen i Cursos Online Oposicions Catalunya.

En CEP disposem de l'oferta formativa més completa del mercat. Els nostres temaris estan actualitzats ajustant-se així als programes oficials aprovats en cadascuna de les diferents categories de l'ICS. Estan estructurats pedagògicament i elaborats per professionals de les diferents àrees. A més dels temaris, trobaràs altres manuals que es convertiran en el teu millor aliat per a l'estudi: simulacres d'exàmens, psicotècnics, test i molt més.

Per complementar la nostra oferta en paper i adaptant-nos a la demanda i necessitats de l'estudiant opositor actual, posem a la teva disposició CEP Online: la nostra plataforma digital on trobaràs els nostres continguts digitalitzats i diferents continguts interactius que t'ajudaran a preparar les oposicions de la forma més completa possible, responent així a les teves necessitats: esquemes-resums per tema, bateries de test o resums interactius t'esperen en aquesta plataforma.

A més de tots aquests recursos, si vols aconseguir aprovar les oposicions, et recomanem els cursos per a la preparació de les oposicions que CEP posa al teu abast: en ells comptaràs amb l'ajuda d'un tutor amb el qual establiràs un pla d'estudi personalitzat, segons els teus objectius i les teves capacitats. Aquest pla serà el teu full de ruta, que et guiarà des del moment en el qual et decideixes a començar a preparar unes oposicions fins que aconsegueixes l'objectiu final, que és aprovar tots els exàmens. A més, disposaràs també de classes online, quinzenals i/o setmanals i podràs estar en tot moment en contacte amb el teu tutor, qui t'ajudarà a resoldre tots els dubtes que et vagin sorgint mentre estudies.

Si necessites ampliar més informació sobre les diferents Ofertes d'Ocupació Pública que es van succeint a Catalunya, quan s'obre el termini per presentar les sol·licituds, els requisits que es demanen i molt més, et convidem al fet que et subscriguis a la nostra Newsletter, on et mantindrem informat de tot el que succeeix.

Cargando portada original…

RESPONSABILIDAD SOCIAL
Proyecto solidario